конкурс трейдерів на фондовому ринку США

Fondexx Prop Contest 2024 - Старт конкурсу 1 лютого

1 лютого розпочинається вже 7-й щорічний конкурс проп-трейдерів на ринку акцій США – Fondexx Prop Contest 2024. Переможці отримують грошові призи та рахунки в управління, а наш проп і фонд – потенційних портфоліо менеджерів.
17 Cічня 2024

Початок конкурсу

1 лютого розпочинається вже 7-й щорічний конкурс проп-трейдерів на ринку акцій США – Fondexx Prop Contest 2024.

Переможці отримують грошові призи та рахунки в управління, а наш проп і фонд – потенційних портфоліо менеджерів.

Конкурс – це перший етап відбору!

Після проходження конкурсу переможці потрапляють до Проп 1 рівня, де отримують рахунок в управління, менторську підтримку та додаткове навчання.

 

Реєстрація

 

Як це працює
1. Ви берете участь у конкурсі та дотримуєтеся правил.2.Ви входите до топ-15% за підсумками 4-х тижнів. 3.Топ-15% учасників буде направлено анкету з питаннями. Їхня статистика буде вивчена! 4.За підсумками аналізу ми приймаємо рішення щодо надання рахунку в управління. 

 

Особливості цьогорічного конкурсу

  • Усі учасники отримують однакові торгові рахунки з параметрами: $300К buying power, $3К total risk $3К day max loss, $100 per trade max loss
  • Усі учасники конкурсу, які завершили його з профітом, але не ввійшли до призерів, отримують репутаційний бонус і знижку 50% на проходження Fondexx Proptrading Program. Знижка діятиме до 31.03.2024.
  • Участь у конкурсі: $25. З цих грошей буде створено Extra Bonus (кеш-бонус), який буде розподілено між топ 5% трейдерів. Бонус можна вивести без жодних умов!
  • Визначення переможців. Цього року спільнота Fondexx зможе вирішувати кому із переможців конкурсу компанія дасть рахунок в управління.
  • Свінг-трейдери, які досягли позитивних результатів за місяць, і мають системну стратегію - аналізуватимуться окремо.

 

Призи та результати Fondexx Prop Contest у 2023
Грошовий бонус - $3250Сума BP видана в управління = $200k 
Загальний ризик = $12.5kБільше про результати конкурсу 

 

Умови та важлива інформація

Умови

  • Період проведення конкурсу: з відкриття ринку 01.02.2024 до закінчення торгової сесії 28.02.2024
  • Платформа: Alpha Trader, демо-рахунок із реальними котируваннями
  • Інструменти: всі акції доступні у терміналі
  • Овернайти/премаркет/постмаркет: так, ВР овернайт 1:2, ВР на пре/пост маркеті 1:2
  • Максимальний сукупний розмір позиції: 10000 акцій інтрадей, 1000 акцій премаркет та постмаркет
  • Мінімальна кількість угод: 30
  • Опція "2-й шанс": за $50 можна відновити стартовий депо. Можна виграти приз, але не можна потрапити у проп після першого шансу
  • Забороняються будь-які форми абузингу, пов'язані з особливістю торгівлі на демо-рахунку
  • Обов'язково ознайомтесь з блоком "Визначення та детальні умови" на сторінці комбайна. Усі спірні ситуації будуть вирішуватися з урахуванням цих умов.

Вартість участі у конкурсі

Участь у конкурсі $25. З цих грошей буде створено Extra Bonus (кеш-бонус), який буде розподілено між топ 5% трейдерів. Бонус можна вивести без жодних умов!

Чому платний вхід? Щоб усі по-справжньому бажаючі брати участь, змогли потрапити до конкурсу, а їхні місця не зайняли випадкові люди. Ми хочемо максимально наблизити конкурс до реальної ситуації прийняття рішень вже з першого кроку, де є потенційний ризик та потенційний прибуток.

Призи

Проп-рахунки в управління з індивідуальними параметрами BP і risk (наприклад, у середньому ризик рахунків, які отримали переможці Prop Contest 2022, був на рівні $2000). Кількість рахунків визначатиметься із співвідношення приблизно 1 рахунок на 20 учасників конкурсу.

Extra bonus (кеш-бонус) = $25 х кількість учасників. Розподіляється між топ 5% за рейтингом. Кошти доступні для виведення без будь-яких умов.

Процедура визначення переможця

Топ 5% трейдерів із рейтингу отримують Extra bonus. Розподіл бонусу між призерами провадиться на розсуд компанії і буде оголошено пізніше.

Топ 15% учасників буде направлено анкету з питаннями. 

Обов'язковою умовою для отримання рахунку в управління є запис відео, де трейдер коротко розповідає про себе та торгову систему, яку використовував на конкурсі, а також показує свою найкращу та найгіршу угоду.

Де найкраще стежити за конкурсом

Чат або канал Fondexx в telegram - тут будуть публікуватися найсвіжіші новини конкурсу.

Як підтвердити участь

Заповніть форму на сторінці конкурсу.

Оплатіть участь за посиланням. Оплата участі означає підтвердження участі у конкурсі.

Рахунки для участі будуть надіслані Вам на електронну пошту 1 лютого. У разі виникнення питань звертайтесь до наших консультантів.

 

Реєстрація