Найкращий трейд конкурсу

Результати Fondexx Prop Contest 2023

13 Березня 2023

Цьогоріч традиційний лютневий Fondexx Prop Contest був по справжньому унікальним. Відсутність ризику на день - одна з головних особливостей цьогорічного конкурсу - хоч і дозволяє максимально реалізувати потенціал стратегії, але яскраво демонструє наскільки важливий ризик-менеджмент в контексті успішної ринкової торгівлі.   

Розглянемо детальніше в чому ж саме були особливості проведення конкурсу. Перше за все, у вічі впадає те, що перелік топ-20 трейдерів кардинально змінювався кожного тижня і остаточний результат був неочевидним до останньої миті. Лідер кожного тижня втрачав не лише прибуток, а й весь ризиковий депозит за кілька днів після публікації проміжних результатів.    

Сумнівною тенденцію цього року було активне застосування маніпуляцій на демо-середовищі.    
Нагадуємо, що будь які маніпуляції недоспустимі в рамках конкурсу, а нерелевантний результат анульовується. На жаль, саме так сталося з лідером останнього тижня, результат котрого повністю складався з маніпуляцій на позабіржових принтах.   
 

Окрім того, дехто з учасників відверто знехтував правилами щодо максимального розміру овернайт позицій через бажання отримати більше прибутку, але в результаті чого отримували додаткові збитки.

 

Загальні результати учасників


Так виглядають Total PnL результати всіх учасників Fondexx Prop Contest 2023:   


Але попри все, маємо перелік цьогорічних переможців. Перші топ-5 трейдерів отримують Extra bonus, а топ-10 анкети для подальшого відбору до проп-команди. Вітаємо переможців! 

 

Найкраща угода конкурсу


І на останок, найкращим трейдом цьогорічного відбору є трейд по акції ALGN за стратегією Earnings з прибутком $12.27 на одну акцію.

Підсумки

Тож Fondexx Prop Contest 2023 без перебільшень можна назвати неповторним. Щорічний конкурс - це чудова можливість позмагатися з іншими трейдерами в умовах максимально наближених до рельного ринку, продемонструвати власний професіоналізм та отримати можливість доєднатися до професійної проп команди. Набличим часом в нашій спільності будуть опубліковані результати наступного етапу відбору та ми дізнаємося імена трейдерів, котрі отримають рахунки в управління.    
Нагадуємо що всі учасники, котрі завершили конкурс з позитивним результатом отримують знижку 50% на проходження комбайну: Програма відбору проп трейдерів на ринку акцій США - Комбайн | Fondexx   
Також запрошуємо трейдерів, котрі не готові чекати наступного щорічного конкурсу та готові продемонструвати власні здібності вже зараз!