People working on their laptops

Fondexx Prop Contest 2023 - Старт конкурсу 1 лютого

1 лютого розпочинається вже 6-й щорічний конкурс проп-трейдерів на ринку акцій США – Fondexx Prop Contest 2023. Переможці отримують грошові призи та рахунки в управління, а наш проп і фонд – потенційних портфоліо менеджерів.
20 Cічня 2023

Початок конкурсу

1 лютого розпочинається вже 6-й щорічний конкурс проп-трейдерів на ринку акцій США – Fondexx Prop Contest 2023.

Переможці отримують грошові призи та рахунки в управління, а наш проп і фонд – потенційних портфоліо менеджерів.

Конкурс – це перший етап відбору!

Після проходження конкурсу переможці потрапляють до Проп 1 рівня, де отримують рахунок в управління, менторську підтримку та додаткове навчання.

 

Реєстрація

 

Як це працює
1. Ви берете участь у конкурсі та дотримуєтеся правил.2.Ви входите до топ-15% за підсумками 4-х тижнів. 3.Топ-15% учасників буде направлено анкету з питаннями. Їхня статистика буде вивчена! 4.За підсумками аналізу ми приймаємо рішення щодо надання рахунку в управління. 

 

Особливості цьогорічного конкурсу

  • Усі учасники отримують однакові торгові рахунки з параметрами: $300К buying power, $3К total risk $3К day max loss, $100 per trade max loss
  • Усі учасники конкурсу, які завершили його з профітом, але не ввійшли до призерів, отримують репутаційний бонус і знижку 50% на проходження Fondexx Proptrading Program. Знижка діятиме до 31.03.2023.
  • Участь у конкурсі: $25. З цих грошей буде створено Extra Bonus (кеш-бонус), який буде розподілено між топ 5% трейдерів. Бонус можна вивести без жодних умов!
  • Визначення переможців. Цього року спільнота Fondexx зможе вирішувати кому із переможців конкурсу компанія дасть рахунок в управління.
  • Свінг-трейдери, які досягли позитивних результатів за місяць, і мають системну стратегію - аналізуватимуться окремо.

 

Призи та результати Fondexx Prop Contest у 2022
Грошовий бонус - $3250Сума BP видана в управління = $200k 
Загальний ризик = $12.5kБільше про результати конкурсу 

 

Умови та важлива інформація

Умови

  • Період проведення конкурсу: з відкриття ринку 01.02.2023 до закінчення торгової сесії 28.02.2023
  • Платформа: Alpha Trader, демо-рахунок із реальними котируваннями
  • Інструменти: всі акції доступні у терміналі
  • Овернайти/премаркет/постмаркет: так, ВР овернайт 1:2, ВР на пре/пост маркеті 1:2
  • Максимальний сукупний розмір позиції: 10000 акцій інтрадей, 1000 акцій премаркет та постмаркет
  • Мінімальна кількість угод: 30
  • Опція "2-й шанс": за $50 можна відновити стартовий депо. Можна виграти приз, але не можна потрапити у проп після першого шансу
  • Забороняються будь-які форми абузингу, пов'язані з особливістю торгівлі на демо-рахунку
  • Обов'язково ознайомтесь з блоком "Визначення та детальні умови" на сторінці комбайна. Усі спірні ситуації будуть вирішуватися з урахуванням цих умов.

Вартість участі у конкурсі

Участь у конкурсі $25. З цих грошей буде створено Extra Bonus (кеш-бонус), який буде розподілено між топ 5% трейдерів. Бонус можна вивести без жодних умов!

Чому платний вхід? Щоб усі по-справжньому бажаючі брати участь, змогли потрапити до конкурсу, а їхні місця не зайняли випадкові люди. Ми хочемо максимально наблизити конкурс до реальної ситуації прийняття рішень вже з першого кроку, де є потенційний ризик та потенційний прибуток.

Призи

Проп-рахунки в управління з індивідуальними параметрами BP і risk (наприклад, у середньому ризик рахунків, які отримали переможці Prop Contest 2022, був на рівні $2000). Кількість рахунків визначатиметься із співвідношення приблизно 1 рахунок на 20 учасників конкурсу.

Extra bonus (кеш-бонус) = $25 х кількість учасників. Розподіляється між топ 5% за рейтингом. Кошти доступні для виведення без будь-яких умов.

Процедура визначення переможця

Топ 5% трейдерів із рейтингу отримують Extra bonus. Розподіл бонусу між призерами провадиться на розсуд компанії і буде оголошено пізніше.

Топ 15% учасників буде направлено анкету з питаннями. Дані анкет будуть опрацьовані та опубліковані на сайті разом зі стейтментами (крім конфіденційної інформації).

Спільнота Fondexx шляхом голосування матиме можливість вказати трейдерів, яким найбільше довіряє та чиї результати вважає не випадковими.

Спираючись на свою експертизу та думку спільноти компанія визначить, хто з трейдерів отримає рахунок в управління, а також індивідуальні параметри цього рахунку.

Обов'язковою умовою для отримання рахунку в управління є запис відео, де трейдер коротко розповідає про себе та торгову систему, яку використовував на конкурсі, а також показує свою найкращу та найгіршу угоду.

Де найкраще стежити за конкурсом

Чат або канал Fondexx в telegram - тут будуть публікуватися найсвіжіші новини конкурсу.

Як підтвердити участь

Заповніть форму на сторінці конкурсу.

Оплатіть участь за посиланням. Оплата участі означає підтвердження участі у конкурсі.

Рахунки для участі будуть надіслані Вам на електронну пошту 1 лютого. У разі виникнення питань звертайтесь до наших консультантів.

 

Реєстрація